Kontakta oss

Kontakta oss

Välj land du vill kontakta
Dina kontaktuppgifter

Gängenheter

E2 Systems automatiska gängenheter är konstruerade för att kunna användas i produktionslinjer över hela världen. Enheterna har pneumatiska ledarskruvar eller eldrivna gängmaskiner för maximal livslängd och precision.

Sortimentet omfattar allt ifrån de mest kompakta pneumatiska enheterna på marknaden till kraftfulla eldrivna enheter. Våra enheter med ledarskruvar garanterar en perfekt gängningsprocess utan risk för skador på gängan. Dessa egenskaper gäller även för enheter utrustade med flerspindelhuvuden.

De tekniska detaljerna för varje gängenhet innehåller all nödvändig information för att du ska kunna välja en lämplig modell baserat på kraven för din gängapplikation samt aktuella skärdata från din gängleverantör. Förutom information om prestanda anges här också måttuppgifter samt information om nödvändiga komponenter och tillbehör. Det finns även en snabbguide med riktlinjer för de olika modellernas kapacitet i de vanligaste materialen, baserat på konventionella gängor. För formgängning krävs som regel 50–100 % högre vridmoment och varvtal.

Kontakta oss

Välj land du vill kontakta
Dina kontaktuppgifter